Қадам 1
Қолданбаны ашып, жойғыңыз келетін аккаунтпен жүйеге кіріңіз.
Қадам 2
Басты экранда жоғарғы оң жақ бұрыштағы мәзір арқылы «Профильді өңдеу» бөліміне өтіңіз.
Қадам 3
Профильді өңдеу экранында опцияларды көрсету үшін мәзірді түртіңіз.
Қадам 4
Растау терезесін ашу үшін «Профильді жою» опциясын таңдаңыз.
Қадам 5
Терезе бұл әрекеттің қайтарылмайтыны туралы ескертеді. Жалғастыру үшін пайдаланушы атыңызды тіркелген күйінде дәл сол қалпында берілген мәтін өрісіне жазуыңыз керек.
Қадам 6
Пайдаланушы атыңызды дұрыс енгізгеннен кейін «Жою» түймесі белсенді болады. Оны басқаныңызда аккаунтыңыз бен онымен байланысты барлық деректер дереу әрі біржола жойылады.
Қадам 7
Бұл үдеріс аяқталған соң сеанс автоматты түрде жабылады және сіз Ryval-дың кіру экранына бағытталасыз.