Instruksjoner for sletting av data i Ryval

3. august 2026

Hvis du ønsker å slette kontoen din og alle tilknyttede data permanent, må du gjøre dette fra applikasjonen ved å følge disse trinnene.

Trinn 1

Åpne applikasjonen og logg inn med kontoen du ønsker å slette.

Trinn 1 illustration

Trinn 2

På startskjermen går du til «Rediger profil» via menyen øverst i høyre hjørne.

Trinn 2 illustration

Trinn 3

Trykk på menyen på profilredigeringsskjermen for å vise alternativene.

Trinn 3 illustration

Trinn 4

Velg alternativet «Slett profil» for å åpne bekreftelsesvinduet.

Trinn 4 illustration

Trinn 5

Vinduet advarer deg om at handlingen ikke kan angres. For å fortsette må du skrive inn brukernavnet ditt nøyaktig slik det er registrert i tekstfeltet.

Trinn 5 illustration

Trinn 6

Når du har skrevet inn brukernavnet ditt riktig, blir «Slett»-knappen aktiv. Når du trykker på den, blir kontoen din og alle tilknyttede data umiddelbart og permanent slettet.

Trinn 6 illustration

Trinn 7

Når prosessen er fullført, blir du automatisk logget ut og omdirigert til Ryvals innloggingsskjerm.

Trinn 7 illustration