Korak 1
Otvorite aplikaciju i prijavite se na nalog koji želite da izbrišete.
Korak 2
Na glavnom ekranu otvorite „Izmeni profil” preko menija u gornjem desnom uglu.
Korak 3
Na ekranu za izmenu profila dodirnite meni da biste prikazali opcije.
Korak 4
Izaberite opciju „Izbriši profil” da biste otvorili prozor za potvrdu.
Korak 5
Prozor će vas upozoriti da je ova radnja nepovratna. Da biste nastavili, u predviđeno polje unesite svoje korisničko ime tačno onako kako je registrovano.
Korak 6
Kada pravilno unesete korisničko ime, dugme „Izbriši” postaće aktivno. Kada ga pritisnete, vaš nalog i svi povezani podaci biće odmah i trajno izbrisani.
Korak 7
Po završetku postupka bićete automatski odjavljeni i preusmereni na ekran za prijavljivanje u Ryval.