ნაბიჯი 1
გახსენი აპლიკაცია და შედი იმ ანგარიშით, რომლის წაშლაც გსურს.
ნაბიჯი 2
მთავარ ეკრანზე ზედა მარჯვენა კუთხეში არსებული მენიუდან გადადი «პროფილის რედაქტირებაზე».
ნაბიჯი 3
პროფილის რედაქტირების ეკრანზე შეეხე მენიუს, რომ ოფციები გამოჩნდეს.
ნაბიჯი 4
აირჩიე ოფცია «პროფილის წაშლა», რომ დადასტურების ფანჯარა გაიხსნას.
ნაბიჯი 5
ფანჯარა გაფრთხილებს, რომ ეს ქმედება შეუქცევადია. გასაგრძელებლად მოცემულ ტექსტურ ველში ზუსტად ისე უნდა აკრიფო მომხმარებლის სახელი, როგორც ის რეგისტრირებულია.
ნაბიჯი 6
როცა მომხმარებლის სახელს სწორად შეიყვან, ღილაკი «წაშლა» გააქტიურდება. მასზე დაჭერისას შენი ანგარიში და ყველა მასთან დაკავშირებული მონაცემი დაუყოვნებლივ და სამუდამოდ წაიშლება.
ნაბიჯი 7
ამ პროცესის დასრულების შემდეგ სესია ავტომატურად დაიხურება და გადამისამართდები Ryval-ის შესვლის ეკრანზე.