Ryval məlumatlarınızı silmək üçün təlimat

3 avqust 2026

Hesabınızı və onunla bağlı bütün məlumatları birdəfəlik silmək istəyirsinizsə, bunu tətbiqdən bu addımları izləyərək etməlisiniz.

Addım 1

Tətbiqi açın və silmək istədiyiniz hesabla daxil olun.

Addım 1 illustration

Addım 2

Əsas ekranda sağ yuxarı küncdəki menyu vasitəsilə «Profili redaktə et» bölməsinə keçin.

Addım 2 illustration

Addım 3

Profilin redaktə ekranında seçimləri göstərmək üçün menyuya toxunun.

Addım 3 illustration

Addım 4

Təsdiq pəncərəsini açmaq üçün «Profili sil» seçimini edin.

Addım 4 illustration

Addım 5

Pəncərə bu əməliyyatın geri qaytarılmadığı barədə xəbərdarlıq edəcək. Davam etmək üçün istifadəçi adınızı qeydiyyatda olduğu kimi dəqiq şəkildə göstərilən mətn sahəsinə yazmalısınız.

Addım 5 illustration

Addım 6

İstifadəçi adınızı düzgün yazdıqdan sonra «Sil» düyməsi aktivləşəcək. Ona basdığınızda hesabınız və onunla bağlı bütün məlumatlar dərhal və birdəfəlik silinəcək.

Addım 6 illustration

Addım 7

Bu proses tamamlandıqdan sonra sessiya avtomatik bağlanacaq və siz Ryval-ın giriş ekranına yönləndiriləcəksiniz.

Addım 7 illustration