Βήμα 1
Άνοιξε την εφαρμογή και σύνδεσου με τον λογαριασμό που θέλεις να διαγράψεις.
Βήμα 2
Στην κύρια οθόνη, μπες στην «Επεξεργασία προφίλ» από το μενού πάνω δεξιά.
Βήμα 3
Στην οθόνη επεξεργασίας προφίλ, πάτησε το μενού για να εμφανιστούν οι επιλογές.
Βήμα 4
Διάλεξε την επιλογή «Διαγραφή προφίλ» για να ανοίξει το παράθυρο επιβεβαίωσης.
Βήμα 5
Το παράθυρο θα σε προειδοποιήσει ότι η ενέργεια είναι μη αναστρέψιμη. Για να συνεχίσεις, πρέπει να πληκτρολογήσεις το όνομα χρήστη σου ακριβώς όπως είναι καταχωρημένο στο πεδίο κειμένου.
Βήμα 6
Μόλις γράψεις σωστά το όνομα χρήστη σου, το κουμπί «Διαγραφή» ενεργοποιείται. Πατώντας το, ο λογαριασμός σου και όλα τα σχετικά δεδομένα διαγράφονται αμέσως και οριστικά.
Βήμα 7
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η σύνδεση κλείνει αυτόματα και μεταφέρεσαι στην οθόνη εισόδου του Ryval.